FotóZol!

Orosz Robinsonok, az önként vállalt száműzetés

Danila Tkachenko sorozatában olyan orosz és ukrán embereket keresett fel világtól távol eső, otthonnak nevezett erdei kalyibáikban, akik tudatosan szakítottak a társadalmi érintkezés legtöbb formájával, hogy magányosan élnjenek kint a vadonban. Azt csak sejteni lehet, hogy mi vezetett ehhez a döntéshez, de a fotós ábrázolás alapján nem a felhőtlen boldogság keresése vitte őket a választott száműzetés felé.

living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-1
(tovább…)

21 szelfi, ahogy a profik csinálják

Sally Mann, Self-Portrait

Sally Mann, Self-Portrait


Önarcképek valószínűleg azóta léteznek amióta az ember meglátta magát egy pocsolya tükrében.  Festeni ugyan nem mindenki tudott, de a festészet  egyeduralmát megtörő fotózás kinyitotta a kaput mindannyiunk számára. A mobil fotózásról pedig inkább ne is beszéljünk, lépten-nyomon önarcképekbe botlunk. A mostani válogatás  a klasszikussá vált fotósok önarcképeiből készült, remélhetőleg ihletet adnak azoknak is, akik ötlet híján állnak szelfik terén. (tovább…)

Keiko portréi

Keiko McCartney spanyol fotós képei tele vannak szépséggel és melankóliával. Portréiban törekszik az emberi test esztétikumának és a benne rejlő érzelemnek a tökéletes bemutatására.

lady-mac-cartney-black-and-white-road-580x557
(tovább…)

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!