FotóZol!

Nem teljesen százas srác

Kellően vicces fotókat készít magáról @ waverider_ azaz Liam Martin új zélandi diák, aki egy egy női híresség fotóját lemásolva készít önarcképeket. Így elevenedik meg Instagramján Kim Kardashian, Miley Cyrus, Lady Gaga, Tyra Banks, Lorde, Iggy Azalea, Taylor Swift és egyéb ismert hölgyek általa megformált alteregója.

martin (tovább…)

17 tökéletes pillanatban elkapott kép

Az internet telis-tele van vicces, fura tökéletesen időzített pillanatban elkészített képekkel. Jókor, jó helyen, általában ez a titkuk. Persze nem árt, ha van nálad fényképezőgép és használod is. No meg meg kell látni a pillanatot. Ezekből válogattunk, remélve, hogy csalunk egy kis vidámságot az arcotokra, bár némelyik szakállas már.

perfectly-timed-photos-20 (tovább…)

Cippo világa

cippo_20.jpgNémeth Kriszta (Cippo) sokoldalú, ha úgy hozza a sors rádiózik, ír, fotózik, színészkedik. Rendszeresen publikál számos honlapon, köztük a sajátján is, de talán arról a legismertebb, hogy szinkronszínészként sokan szerelmesek a hangjába – köztük én is (főként amióta meghallottam és megismertem a megboldogult spottr – spottcast jóvoltából). Ebből a mobilos sorozatból megtudhatjuk, hogy hogyan látja a világot.

(tovább…)

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!