FotóZol!

Az igazi rocksztár az első próbán meghal

Mester Tamás, Papp Szabi, Ganxsta Zolee és Tóth Tibi bulizenekarának a Jack Jack-nek rövid létezéséről készült film címe passzol talán legjobban ehhez a sorozathoz, amiben Brandon Andersen mutatja meg nekünk mennyi energiába kerül egy egy fellépés a zenészeknek.
Koncert előtt és közvetlenül utána készült portrékon hasonlíthatjuk össze a muzsikusok állapotát.
Ryan – The Wind
vans-wraped-tour-musicians-before-and-after-brandon-andersen-7
(tovább…)

Az orosz akinek lábai előtt hever a világ

El tudnád viselni ugye, ha reggel felkelsz és első pillantásod a lábaid előtti friss csobogó patakra esne vagy valamilyen gyönyörű fekvésű tóra, mely felett lélegzet elállító hegyek terülnek el. Oleg Grigoriev pont ilyen tájakon sátorozott Tádzsikisztánban és reggelente megörökítette a lábai előtt elterülő szépségeket. Irigylésre méltó, nem kicsit.

morning-views-from-the-tent-photography-oleg-grigoryev-6
(tovább…)

Királylány lesz a feleségem

Blaine Gibson megpróbálta a lehetetlent, és egy napon megkérte az összes Disney hercegnő (huh izé, Csingiling nem is hercegnő) kezét. Persze ez a mesékben és sajnos a Disney Word-ben se megy egyszerűen, hősünk elvérzett és feleség nélkül tért haza, de legalább egy fokkal érdekesebb képekkel lett gazdagabb, mint ahogy azt megszokhattuk. (Arról, hogy végül Gastonnál miért is próbálkozott be a bús képű lovag lövésünk sincs 🙂 )

disney (tovább…)

Orosz Robinsonok, az önként vállalt száműzetés

Danila Tkachenko sorozatában olyan orosz és ukrán embereket keresett fel világtól távol eső, otthonnak nevezett erdei kalyibáikban, akik tudatosan szakítottak a társadalmi érintkezés legtöbb formájával, hogy magányosan élnjenek kint a vadonban. Azt csak sejteni lehet, hogy mi vezetett ehhez a döntéshez, de a fotós ábrázolás alapján nem a felhőtlen boldogság keresése vitte őket a választott száműzetés felé.

living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-1
(tovább…)

Egy fotós sohasem nyaral

Nyaralás tekintetében két fajta fotós létezik. Van aki szándékosan nem visz magával gépet, hogy ne csak állandóan a keresőn keresztül lássa a világot. És van aki alig várja, hogy valami érdekes, a megszokottól kicsit eltérő helyre menjen és ott készítsen képeket. Tomor István az utóbbi csoportba tartozik, azért azt remélhetjük, hogy a pihenésre is szánt elég időt.

1888854_830148377005089_1302035583751346528_o
Ha neked is akad erről a nyárról egy érdekes felvételed vagy akár komplett sorozatod, küldd el nekünk, mi bemutatjuk őket ezen az oldalon. ElérhetőségünkE-mail  vagy Facebook.
(tovább…)

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!