FotóZol!

Amelia és az állatok

Screen Shot 2014-09-28 at 7.12.42 PM
Gyerekek és állatok, sokak szerint ez a siker titka. Mégis ha csak ennyi lenne a recept egy egy filmhez, könyvhöz, fotóhoz bárki megtudná csinálni. Nézve Robin Schwartz sorozatát, melyet 12 éven keresztül készített lányáról  Ameliáról rájöhetünk, hogy ez nem elég kell hozzá még alkotóelem. Remélem megtaláljátok benne.

(tovább…)

Három generáció

Nina Röeder ötlete nem új, mégis hangulatos és megvalósításilag a jobbak közül való. Három generáció metamorfózisa – anya, lánya, nagymama – olyan környezetben, ami visszaadja gyermekként hallott történeteket az anyja életéből.

2cde626c381b3e0ad9cf0312bacc00a7-large

(tovább…)

Egy évtizednyi anyaság

ElinorCarucci

Elinor Carucci Izraelben született, de Amerikában él és dolgozik, vizuális művészetet tanít. Munkája mellett publikált már számos kiállításon és több ismert magazinban. Az anyaságról szóló majd egy évtizeden át készült dokumentarista sorozatában kendőzetlenül mutatja meg a hétköznapok szépségét és bánatát.

(tovább…)

Még egyszer viszlát

father-daughter-wedding-photos-1.jpg

Ebben a szívet szorongató sorozatban Ben Nunery kislányával Oliviával emléket állít korán elvesztett feleségének Alinak. Ben és Olivia újra elkészítette Benék esküvői fotóit. Az eredeti képeket Ben sógornője Melanie (az oldala valószínűleg a terhelés miatt, most is elérhetetlen) készítette a fiatal pár még üresen álló házában. Mikor Ben úgy döntött, hogy tovább lép és elköltözik a házból, megkérte Melaniet, hogy készítsék el újra a képeket. 

(tovább…)

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!