FotóZol!

Kanapészörfösként a világkörül

Ha valaki szeret utazni, de unja az ezerrel majmolt, végletekig klisézett turistalátványosságokat, vagy egyszerűen csak nincs pénze all-inclusive szállodába zárt mesterséges élményekre. Szeretne úgy megismerni idegen országokat, ahogyan azok ténylegesen lüktetnek, lélegzenek. Van benne egészséges kalandvágy, kellően extrovertált, akkor az utazás legjobb, legpénztárcabarátabb módja az, hogy CoachSurferré válik.

Gabriele_Galimberti_03

A CouchSurfing a szociális hálózatok egyik legtutibb felhasználása. Egy olyan online közösség, ahová ha regisztrálunk, akkor gyakorlatilag a világ bármelyik szegletében találhatunk embert akinél megszállhatunk. Természetesen ingyen és bérmentve. A szívességet azért illik viszonozni,  így  a szállásért cserébe elég ha viszel valami apróságot az országodból, az előző országból, ahonnan odautaztál, sztorikat mellé vagy esetleg főzöl neki. Persze hosztolni – szállást adni is lehet. Egyfajta adok-kapok. A befogadó és az utazó részéről is érdekes dolog más kultúrákat testközelből megismerni.

Gabriele Galimberti is kanapészörfös, aki száznál több alkalommal vendégeskedett már, közben fotókon örökítette meg szállásadóit.  Így dokumentálva  azokat a különleges barátságokat, amik elmostak minden földrajzi és kulturális határt, olyan utópisztikus világot előrevetítve ahol az áruk szabadon és nagylelkűen cserélnek gazdát.

Gabriele_Galiberti_18

Gabriele_Galimberti_02

Gabriele_Galimberti_04

Gabriele_Galimberti_05

Gabriele_Galimberti_06

Gabriele_Galimberti_07

Gabriele_Galimberti_08

Gabriele_Galimberti_09

Gabriele_Galimberti_10

Gabriele_Galimberti_011

Gabriele_Galimberti_11

Gabriele_Galimberti_12

Gabriele_Galimberti_13

Gabriele_Galimberti_14

Gabriele_Galimberti_15

Gabriele_Galimberti_16

Gabriele_Galimberti_17

Gabriele_Galimberti_19

Gabriele_Galimberti_20

Gabriele_Galimberti_21

 

thx Zsófi.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!