FotóZol!

Fedezd fel a helyi természeti értékeket!

380×300.jpg

Budapest, 2014. 04. 10.  A Pro Vértes Közalapítvány izgalmas fotó- és videópályázatot hirdet általános iskola felső tagozatos és középiskolás diákok számára „Fedezd fel a helyi természeti értékeket!” címmel. A versenyre olyan fotókat, videókat és animált GIF-eket küldhetnek be a fiatalok a verseny.provertes.hu oldalon keresztül, amelyeket helyi jelentőségű természetvédelmi területen készítettek. Beküldési határidő: 2014. május 12. (hétfő) éjfél.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az ország közel 1200 helyi jelentőségű természetvédelmi területére, azok értékeire és védelmének fontosságára. A pályázás egyik alapfeltétele, hogy a pályaműveket a diákok valamely helyi jelentőségű természetvédelmi területen készítsék el.

Részletek:

A részletes versenykiírás a verseny.provertes.hu oldalon található. A versenyre csak egyénileg lehet nevezni, a részvétel pedig ingyenes. A pályázók 2014. május 12-e, hétfő éjfélig küldhetik be elektronikus formában a pályaműveiket a verseny.provertes.hu oldalon.

A díjazottak, akiket egy szakmai zsűri választ ki, a verseny támogatójának, a Svájci-Magyar Együttműködési Programnak köszönhetően rendkívül értékes díjakat nyerhetnek, többek között digitális fényképezőgépet, távcsövet, könyvet és újság-előfizetést. A díjazott versenyzők pályamunkái egy budapesti kiállítás keretében is bemutatásra kerülnek.

A legszorgalmasabb iskolákat is díjazzák! A 20 legtöbb pályázatot beküldő iskola között kisorsolnak egy projektort és több, nagy értékű könyvutalványt is.

További információ:
Balogh Eszter
balogh.eszter@magnastudio.hu
+36 30 431-4107
verseny.provertes.hu

Háttérinformáció:
A fotó- és videópályázat az „Összefogással a természeti értékeink megőrzéséért” című projekt keretein belül került kiírásra, melynek egyik célja a helyi jelentőségű védett természeti területek megismertetése az ország lakosságával, az önkormányzatokkal, az oktatási intézményekkel, a civil szervezetekkel, a gazdálkodókkal és a szakemberekkel.

Az „Összefogással a természeti értékeink megőrzéséért” című projekt a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával valósult meg.

www.provertes.hu/osszefogas/

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!