FotóZol!

Karácsonyi ajándék fotós pasiknak

lomography-konstruktor-diy-designboom03[1].jpg

Már a lányoknak szóló összeállításnál is elmondtam, hogy jobban jártok, ha nem erőltetitek ezt a fotós ajándék dolgot. Persze ez személyes vélemény. Mindenki tegyen saját belátása szerint. A másik fontos dolog, hogy a hobbihoz kötött ajándékok nem kifejezetten nem függőek. Mégis egy meleg kesztyű, egy sál inkább utal gondoskodó asszonyra, mint férfira. Ennek fényében az első javaslat nem is lehetne más, mint egy kesztyű.

 

1. Fotós kesztyű

Camera-Gloves[1].jpg

Nagyon jól tud jönni egy meleg kézvédő ami szabadon hagyja a a sűrűn használatos ujjvégeket. Lehet házilag is elkészíteni, kis kézügyesség kell csak hozzá.

2. Bögre

camera-lens-mug-ff75_600.0000001338500981[1].jpg

Ha már tél és hideg, akkor jól jöhet egy objektívet utánzó bögre. Illik odafigyelni, hogy a megfelelő márkára essen a választás. Ha mégsincs sikere (kizárt), akkor vázának még mindig jó lehet.

3. Esővédő huzat

Camera-Rainsleeve[1].jpg

Haszontalannak látszó kellék, nem is biztos, hogy minden fotós áldozna rá, de jó szolgálatot tud tenni, ha zordra fordul az időjárás. Nem lehetetlen házilag is elkészíteni.

4. Mini állvány

gorillapod-family[1].jpg

Ezerféle verziót fel lehet lelni. Érdemes strapabírót választani, a párszáz forintos pici fémlábaktól ne várjatok csodákat, nem bírnak el jószerével egy kompaktot se, nemhogy egy nehezebb gépet. A varázsszót ebben a témában gorillapodnak hívják. Azzal biztos nem lesz probléma. Ha bizonytalan vagy, akkor megint csak elő a varródobozt és kis pufi párnácskát készíts, az alját mindenképp vízlepergető anyagból. 

51j4P7%2BIViL[1].jpg

5. Lomo Konstruktor

Lomo_Konstructor_71hKZC7WNEL._SL1500_-900-100[1].jpg

Igazából felejtsd el az előző ajánlatokat. Ezt kell megvenni. Ez minden pepecselni és fotózni szerető gyermeki lelkületű fotós álma, a neve Konstruktor. Vegyél hozzá egy filmet és nézd, ahogy kedvesed úgy játszik, mintha a vissza ment volna az időben az általános iskoláig.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!